Státní svátek oslavte aktivně: během i jízdou na charitativním kole ČEZ podpoříte druhé

Státní svátek oslavte aktivně: během i jízdou na charitativním kole ČEZ podpoříte druhé

Víte, jak nejlépe oslavit státní svátek? Volný den můžete prolenošit doma nebo si ze Dne vzniku samostatného státu udělat nezapomenutelný zážitek. Obujte tenisky a vyběhněte spolu s dalšími účastníky na některý ze závodů Sokolského běhu republiky! Každý rok se k výzvě Sokolů přidávají tisíce profesionálních a amatérských sportovců, aby si připomněli svátek založení Československa. Svou energií se k oslavám přidává i letos ČEZ se svou aplikací EPP Pomáhej pohybem. V rámci běžeckého závodu v Praze tak nabízí účastníkům další příležitost, jak se zdravě hýbat a přitom pomoci.

V Praze navštivte 28. října ČEZ Energy zónu, kde si můžete odpočinout nebo se naopak pořádně protáhnout při nejrůznějších sportovních aktivitách. Pokud jste unaveni po běhu, zapojte své ruce a zahrajte si basketbal s doprovodnou akcí Česko dribluje. Šikovní střelci si mohou vystřílet koše i vstupenky na zápasy české reprezentace na EuroBasketu 2022. Pro malé i velké běžce máme vtipné originální běžecké kolo, ve kterém si budete připadat jako běžící křeček. Jízdou na speciálních Oranžových kolech můžete spolu s Nadací ČEZ pomoci České obci Sokolské realizovat projekty na podporu sportu pro děti.

Naše spojení se Sokolským během republiky má i vážnější, charitativní význam. Jako partner této významné sportovní akce dáváme závodníkům možnost svým během pomoci potřebným s aplikací EPP Pomáhej pohybem. Aplikace zaznamenává pohyb sportovce, a kromě běžných údajů o rychlosti, času, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body může uživatel kdykoli věnovat některému z aktivních projektů neziskových organizací, škol nebo obcí ve svém okolí. Nasbírané body promění Nadace ČEZ v odpovídající finanční částku, kterou věnuje na tyto sportovcem vybrané projekty.

Aktuální a již úspěšně podpořené projekty včetně cílových částek a stavu bodů zjistíte na www.pomahejpohybem.cz nebo na www.nadacecez.cz.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel