Nejen během je závod živ! Oslavte v Praze republiku i na stáncích

Nejen během je závod živ! Oslavte v Praze republiku i na stáncích

Pro ty z vás, kdo se zúčastní Sokolského běhu republiky v Praze na Petříně, máme dobré zprávy: ani letos nebudou u Tyršova domu na Újezdě chybět stánky našich partnerů, kteří pro vás zajistí občerstvení, zábavu pro celou rodinu i možnost udělat dobrý skutek. I mnohé další závody chystají pro účastníky Sokolského běhu republiky různé aktivity v rámci doprovodného programu, bližší informace zjistíte u konkrétního závodu.

V zázemí pražského závodu pro vás bude připraven bohatý doprovodný program ve stáncích partnerů Sokolského běhu republiky. Zábavu zajistí třeba Generali Investments s malováním a odměnami pro děti i veselým maskotem. O program s přidanou hodnotou bude postaráno i díky generálnímu partnerovi, skupině ČEZ. U Tyršova domu můžete navštívit její Energy zónu a přívěs Nadace ČEZ s trenažéry. Na nich budete moct šlapat kilometry pro dobrou věc - letos pomáháme Nadačnímu fondu Emil a tedy mladým handicapovaným sportovcům. Během sportu 28. října si také nezapomeň zapnout aplikaci EPP, se kterou budeme ještě více pomáhat Anetce.

Nejen sportem je člověk živ, naštěstí se na závodech nemusíš hladu ani žízně. Díky partnerovi Penny budou pro účastníky pražského Sokolského běhu republiky k dispozici stany s občerstvením. Každý běžec navíc najde ve startovním balíčku stravenku, kterou může vyměnit za grilované dobroty. Ani doprovod však nepřijde zkrátka, nabídnout si budete moct různé ochutnávky. 

Mlékárna Madeta pro vás i letos připravila stánek s ochutnávkami dobrot, tak neváhej a doraz doplnit energii třeba k jejich stanovišti v zázemí u Tyršova domu. Z ochutnávek se těšte na žhavou novinku Jihočeskou nivu FIT, pro děti bude třeba lipánková sladká pomazánka či mléčný koktejl se šlehačkou. 

Ani o sportovní aktivity nebude v rámci doprovodného programu nouze. Česká obec sokolská se svým projektem Se sokolem do života nachystala překážkovou dráhu a sportovní aktivity nejen pro děti různých věkových kategorií. S Under Armour si vyzkoušíš nejen trička v letošním designu Sokolského běhu republiky, ale i jejich boty, které si můžeš na běh i půjčit, ať už vyjde počasí jakkoliv. Na jejich stánku si navíc můžeš prohlédnout i pořídit nejrůznější sportovní oblečení a vybavení. Navíc se s Under Armour můžeš setkat s atletem Jirkou Mužíkem na autogramiádě o půl dvanácté.

Na závodech se můžeš i leccos přiučit, Sokol Čertovka letos například chystá workshopy s Adamem Ptáčníkem, olympionikem z Pekingu v dráhové cyklistice na téma, jak správně vybrat jízdní kolo a jak správně a zdravě na kole jezdit. Na památku pošli blízkým online pohlednici České pošty a hlavně si tu celou oslavu republiky pohybem řádně užij. Moc se na tebe těšíme, ať už v Praze nebo na jiném z desítek závodů!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel