Tanec, hudba i krokovka sokolského SLETu. Jaký doprovodný program tě čeká v Praze?

Tanec, hudba i krokovka sokolského SLETu. Jaký doprovodný program tě čeká v Praze?

Že sobotní oslavy republiky pohybem proběhnou ve velkém stylu, potvrzuje i bohatý doprovodný program. Na pražském Sokolském běhu republiky se těš na mnohá zajímavá vystoupení, workshopy, prezentace i koncert. A i na jiných místech, kde se závody letos konají, najdeš zábavu k běhu navíc – informace najdeš u každého závodu.

Sokolský běh republiky na pražském Petříně začíná jako každý rok už v dopoledních hodinách. Šatna i výdej startovních čísel se otevřou už v 9 hodin a od 10:30 již všechny návštěvníky čeká pestrý doprovodný program, který odstartuje vystoupení akrobatického rock’n’rollu v podání členů TJ Sokol Říčany a Radošovice. Kdo toto dopolední vystoupení nestihne, nemusí truchlit – akrobatický rock’n’roll areál u Tyršova domu zpestří ještě jednou, a to krátce po poledni.

Po skončení dětských závodů, které v Praze proběhnou po 11 hodině, si poslechněte rozhovor s atletem Jirkou Mužíkem u stánku Under Armour, který se vám pak při autogramiádě i rád podepíše. A v 11:45 zase areál ovládne tanec – tentokrát Para Dance, tanec na invalidním vozíku, který můžeš vidět ještě jednou, krátce před vyhlášením výsledků v 16 hodin.

Odpoledne také zahájíme našlapaným doprovodným programem. Ve 12:30 se zapoj do cyklistického workshopu s Adamem Ptáčníkem, který tě dovzdělá v cyklistice a poradí ti třeba i to, jaké kolo si pořídit. Workshop se bude opakovat v 15:45. Po 13 hodině se nám na pódiu představí sama Anetka Áčová, které letos přispíváme v rámci charitativního příběhu. Ukáže, jak navzdory tupozrakosti ovládá twirling, propojení gymnastiky, akrobacie, tance a obtížné práce s hůlkou, a že tudíž podpořit ji rozhodně stojí za to.

Pak už bude pozornost hlavně na úspěšný start závodu ve 14 hodin, ale ani jím doprovodný program nekončí. Naopak, ve 14:45 si závodníci po doběhnutí a návštěvníci areálu můžou zatrsat na hity 20.–60. let v podání kapely Hot Wings. A v 15:45 se budete moct dozvědět o tzv. krokovce SLETu, kterou Sokolové také předvedou.

Tak na co se nejvíc těšíš? My se těšíme na tebe už zítra, ať už v Praze nebo na jiném z desítek závodů Sokolského běhu republiky 2023!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel